Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

DURERI PREMENSTRUALE

Preț cu TVA: 19.99 RON
Cod produs: 448-82

RemoveAdd

Detalii

AFECȚIUNI - tulburări premenstruale, fibrom uterin, chisturi ovariene, metroragie, menoragie, amenoree, metrită și vaginită, iminență la avort, tulburări de libidou, îmbătrânire precoce la femei.

CONȚINUT - extract hidroalcoolic din mlădițe de zmeur.

CARACTERISTICI Extractele de mlădițe de zmeur aduc numeroase beneficii femeilor: ameliorează durerile din timpul menstruației, precum și simptomele sindromului premenstrual ca: dureri de burtă, balonare, irascibilitate, insomnie, umflarea și durerea sânilor etc. Adjuvand în tratamentul fibroamelor uterine sau ca tratament preventiv, ajută la prevenirea tulburărilor menstruale ca: sângerări menstruale abundente (menoragie), sângerări intermenstruale (metroragie), dureri la menstruatie (dismenoree), adjuvant în tratarea chisturilor ovariene. Reprezintă un bun tratament împotriva acneei (cea datorată pubertății, nu cea datorată unor germeni patogeni rezistenți cum se întampla în cazul acneei vulgaris). Este adjuvant în amenoree, ajută la ușoara mărire a sânilor pentru femeile cu sânii mici. Adjuvant în tratamentele infecțiilor uterine (metrită). Previne infecțiile vaginale – vaginitele si candidozele. Sporeste fertilitatea.

Tulburari sexuale – extractul de zmeură sporește dorința sexuală, libidoul, având efecte usor afrodiziace. Conține antioxidanti, prevenind îmbătrânirea.

Tinctura din mlădite de zmeur prezintă efecte anticancerigene. Previne sau se foloseste ca adjuvand în infecțiile urinare și pietre la rinichi (litiaza renală). Accelerează diureza, prevenind retenția de apă și apariția edemelor.

MOD DE FOLOSIRE Se bea 1 lingură de tinctură dimineața, 1 la pranz și 1 seara. Se poate dilua în apă sau ceai.

CONTRAINDICAȚII Nu se administrează femeilor gravide!

Alte produse din această categorie
19.99RON
19.99RON