Coș cumpărături
Coș cumpărături
Categorii produseCategorii produse

Termeni și Condiții

Date firma:

SC Swiso Impex S.R.L. cu sediul in Jud. Prahova, Oras Prahova, Str. Principala Nr. 17 B, inregistrata in Reg. Com sub Nr. J29/452/2001, CUI RO12727992, Capital social: 200 Ron, in calitate de comerciant, denumit in continuare 'Furnizor', administreaza domeniul www.plantar.ro si subdomeniile acestuia.

Politica de vazare online

Toate informatiile folosite pentru descrierea PRODUSELOR si/sau a SERVICIILOR disponibile pe SITE (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Furnizorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu termeni si conditiile site-ului.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.


Modalitati de livrare

Metodele de livrare sunt prezentate in procesul de cumparare produselor inainte de finalizarea comenzii.

Costul livrarii poate varia in functie de numarul si greutatea produselor comandate.

Furnizorul nu este responsabil pentru intarzieri de livrare daca acesta este cauzata de serviciul de curierat rapid.
Modalitati de plata:

    plata cu ramburs
    ordin de plata

Dreptul de retragere si returnare produse


Potivit legislatiei in vigoare, CLIENTUL persoana fizica isi poate exercita dreptul de retragere din CONTRACT in termen de 14 (patrusprezece) zile de la intrarea in posesie a PRODUSELOR.

In cazul in care CLIENTUL persoana fizica sau juridica vrea sa anuleze comanda sau sa returneze produsele livrate in cadrul termenului legal, solicitarea se va face in scris prin formularul de contact si telefonic . In cazul in care COMANDA este achitata, furnizorul va rambursa suma in maxim 14 (patrusprezece) zile de la data primirii produselor returnate.  

Furnizorul isi rezerva dreptul de a diminua sumele rambursate CLIENTULUI persoana fizica cu valoarea care rezulta din manipularea PRODUSELOR, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionalitatii PRODUSELOR.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din CONTRACT urmatoarele:


Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Furnizorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII sai.

Prin inscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UITLIZATORII/CLIENTII declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a Furnizorului si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate.

Furnizorul nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII/CLIENTII SITE-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.

Termeni si conditii

  Termeni de utilizare

      Bine ați venit pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile de Utilizare                     ale   acestui web site prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui web site de către dumneavoastră          se supune Termenilor și Conditiilor de Utilizare.

  

      S.C SWISO IMPEX  S.R.L în calitate de proprietar/administrator al web site-ului www.plantar.ro  își            rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui web site, precum și                Politica de Confidențialitate și Termenii și Conditiile de Utilizare, fără nici un fel de notificare                  prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și  condițiile pe care ați agreat să le respectați.

       Condiții și Modalități de Plată

 Modalitatile de plată acceptate sunt:

- prin ramburs  la curier

          Conditii de Utilizare. Garantii.

   Site-ul este furnizat de către SC SWISO IMPEX pe o bazp "așa cum este" și "atât cât este disponibil" .

  SC SWISO IMPEX nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la www.plantar.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, SC SWISO IMPEX fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului.  Informatiile publicate corespund realitatii la momentul înscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

Securitate

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati întreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. În cazul în care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat SC  SWISO IMPEX pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou cont.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzând fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii învederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Comunicare

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa întrebari atat timp cât continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, SC SWISO IMPEX sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori în lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitateSC SWISO IMPEX îsi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a îndeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Legislatie

Termenii si Conditiile de Utilizare se supun legislatiei Române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabila, în termen de 30 de zile lucratoare de la înregistrarea reclamatiei la sediul SC SWISO IMPEX. În cazul în care nu se poate ajunge la o întelegere în termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul SC SWISO IMPEX.

   Modificari a preturilor si serviciilor oferite

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile, intrerupe temporar sau definitiv serviciile pe care le oferim fara un anunt prealabil. Nu suntem raspunzatori catre utilizatorii site-ului si nici catre parti terte de prejudiciile pe care asemenea curs de actiune il atrage.


Colectarea automata de date cu caracter non-personal (cookies)


Acest site colecteaza informații cu caracter non-personal despre vizitatori pentru scopuri de marketing sau urmarire conversii utilizând cookies. Aceste informații colectate în mod automat nu sunt utilizate pentru a identifica identitatea vizitatorului chiar dacă acesta ulterior se înregistrează. Colectarea datelor vizitatorilor este efectuată utilizând Google Analitics și se aplică termenele si condițiile generare legate de acest serviciu.

Cele mai vizitate produse