Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

PĂRTOCAT - ULEI DE RICIN

Preț cu TVA: 19.99 RON
Cod produs: 926

RemoveAdd

Detalii

Ingrediente: Ulei de ricin extravirgin.

Metoda de obținere: presarea la rece a semintelor de ricin. Se păstrează la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui.

Mod de folosire: Se aplică pe scalpul spălat și se masează. Se pastrează cel puțin 20 de minute însă este și mai bine o noapte întreagă protejând cu o boneta. 

Recomandări: Uleiul de ricin previne despicarea firelor de păr, căderea părului, mătreața. Uleiul de ricin este foarte util şi pentru îngrijirea pielii. În acest fel, problema cearcănelor poate fi foarte uşor remediată dacă aplici, înainte de culcare, pe suprafaţa acestora, ulei de ricin, pe care îl vei lăsa să acţioneze pe timpul nopţii. Nu numai că uleiul te ajută la îndepărtarea zonelor negre de sub ochi, dar va contribui la estomparea ridurilor şi la catifelarea tenului. Acesta are rol şi în îngrijirea şi hidratarea pielii corpului. Uleiul de ricin se poate aplica pe răni pentru a grăbi vindecarea lor și a evita formarea cicatricilor. Se poate aplica pe bătături pentru a le elimina. La fel si pentru negi pe care se aplică repetat. Se poate aplica pe unghii pentru întărirea lor și pentru o creștere mai rapidă.

Alte produse din această categorie
24.99RON
19.99RON
19.99RON