Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

COLESTEROL STOP

Preț cu TVA: 30 RON
Cod produs: 1123

RemoveAdd

Detalii

 https://youtu.be/VBepVpMIy10

Flacon de 60 capsule

Compoziție: o capsulă conține: pulbere de Capsicum Annum, extract de usturoi, vitamina B3 (niacinamida), vitamina B6, vitamina B12, vitamina B2, vitamina C, zinc, acid folic, trimetilglicina.

EXTRACT DE USTUROI: 

- efect blând de scădere a tensiunii arteriale mai ales împreună cu corectarea regimului alimentar și a stilului de viață.
- efect direct asupra coagulării sângelui în sensul prevenirii formării cheagurilor de sânge, reduce vâscozitatea acestuia.
- ajută la protejarea elasticitatii aortei și a tuturor vaselor de sânge. Combate oxidarea colesterolului.
- are efecte antimicrobiene împotriva virusurilor (inclusiv HIV și tuberculoza), împotriva bacteriilor, fungilor și viermilor intestinali, infecții micotice vaginale, stari acute în infecțiile tractului respirator.
Scade riscul de cancer de colon, esofag si stomac, ajută la detoxifierea organismului și cresterea imunității. Are rol anti-oxidant.

CAPSICUM ANNUUM:
- este vitaminizant, stimulent digestiv, cicatrizant al ulcerului gastro-duodenal;
- poate distruge celulele canceroase și poate micșora tumorile în caz de cancer de prostata, cancer de ovar, mamar, uterin, cervical, pulmonar, de pancreas, de piele;
- analgezic și anestezic natural;
- acționează ca un anticoagulant fiind eficient în prevenirea și tratarea bolilor de inimă, hipertensiune arterială, fibrilație arterială, tromboflebită;
- ajută la arderea rapidă a grasimilor din corp , accelerează metabolismul, arzând caloriile în plus, scade colesterolul, previne infarctul de miocard, reduce riscul aterosclerozei, glaucomul, artrita, boli reumatice, reduce riscul de cancer;
- actioneaza ca un decongestionant fiind eficient în astm, sinuzite, gripă, bronșite;
- are proprietăți afrodisiace, măreste fertilitatea, stimulează apetitul sexual;
- efect antioxidant, întăreste sistemul imunitar,
- este util în bolile cardiace, îmbunătătește circulația cerebrală, periferică, a organelor interne;
- efect hipocaloric și poate fi folosit în curele de slăbire,
- util în procesele de memorare, învățare;
- ajută la menținerea sănătății ochilor.

VITAMINA B3 NIACINAMIDA: 
- diminuează colesterolul dăunator (LDL) și creste nivelul colesterolului benefic (HDL); reduce nivelul trigliceridelor; - este util persoanelor cu predispozitie ereditară pentru dislipidemie, și ca tratament preventiv; - este vasodilatator-măreste și lărgește vasele de sânge; - este antidiareică și antimigrenoasă; - previne diabetul insulinodependent;
- ajută la combaterea dependenței de tutun, alcool și droguri;
- previne anemiile protejând hemoglobina;
- este energizantă (intervine în metabolismul glucidelor, proteinelor și lipidelor producând energie);
- intervine în sinteza hormonilor sexuali, a insulinei, tiroxinei și cortizolului;
- intervine în mecanismele ADN-ului asigurând protecție contra mutațiilor genetice;
- ajută la creșterea forței musculare;
- reduce tulburările reumatologice;
- stimulează secreția gastrică și eliminarea bilei;
- ajută la stimularea formării anticorpilor.

VITAMINA B2: 
- are rol în oxidoreducerea celulară. Cointeresată în integritatea pielii, fanerelor (păr, unghii), mucoaselor, în acuitatea vederii (se găseste în celulele fotosensibile din retină).
- toate acțiunile care suprasolicită organismul, precum și dezvoltarea fizică, au nevoie de un aport suplimentar de vitamina B2 . De asemenea, vitamina B2 are un rol determinant în procesul de fixare a fierului în hemoglobină, în sinteza proteinelor, precum și în catabolismul lipidelor și a glucidelor.
- aportul insuficient determină reducerea biosintezei proteinelor. Necesarul de vitamină B2 este mai crescut la sportivi și în situațiile de stres.
- intră în compoziția enzimelor și participă la cresterea celulara și la metabolizarea proteinelor, glucidelor și lipidelor pentru a le transforma în energie.

VITAMINA B6:
- utilă la persoanele cu valori mari ale homocisteinei, aminoacid important în degradarea vaselor de sânge. Homocisteina este transformată, în prezenta vitaminei B6, acidului folic si vitaminei B12, într-un aminoacid inofensiv. Homocisteina poate provoca leziuni vasculare ce vor declansa întregul proces de apariție a bolilor cardiovasculare.

VITAMINA B12:
- stimulează formarea hematiilor care cresc transportul de oxigen la nivel celular; - îmbunătățeste metabolizarea homocisteinei, alături de vitamina B6 și acidul folic; - protector al celulei hepatice cu actiune lipotropă; - mărește rezerva de glicogen în ficat; - joaca un rol decisiv în buna funcționare a sistemului nervos, ajutând la formarea tecii de mielină care învelește fibrele nervoase, esențiale pentru transmiterea de impulsuri nervoase în tot corpul. Astfel vitamina B12 poate fi considerată un aliat prețios în menținerea acuității  simțului tactil și auditiv, în percepția durerii, în echilibru, dar și în sporirea capacității de învățare, împiedicarea pierderilor de memorie și păstrarea aplombului mental;

VITAMINA C:
- participă în procesele metabolice celulare, are rol în metabolismul proteic, al colesterolului, fierului, în biosinteza hormonilor steroizi,
- stimulează mecanismele de protecție ale organismului împotriva infecțiilor prin modularea imunității;
- contribuie la vindecarea plăgilor,  previne hemoragiile,  stimulează apetitul,  mărește funcția excretorie a pancreasului,  asigură depunerea glicogenului în ficat.
- are rol antioxidant, reducând oxidarea LDL-colesterolului de pe vasele sanguine;
- participă la formarea unor vase de sânge puternice, care nu pot fi lezate cu ușurință.

TRIMETILGLICINA:
- este un donator de metil sigur  și eficient pentru facilitarea procesului de metilare. Metilarea este un pas important în conversia homocisteinei, un aminoacid dăunător, într-un aminoacid benefic și sigur din punct de vedere biologic, metionina.

Homocisteina este un produs secundar al metabolismului normal. Organismul folosește numai cantități mici de homocisteină, dar este cunoscut a fi toxic în cantități mari. Acest lucru nu este neobișnuit pentru un produs de metabolism, de fapt corpul nostru are mecanisme naturale de detoxifiere, dintre care unul este de metilare. Homocisteina este un marker al eficienței de metilare.

ZINC:
- intră în constituția multor enzime (numărul lor se estimează la 200) și le activează;
- favorizează scăderea LDL-colesterolului și creșterea HDL-colesterolului;
- este implicat în sinteza proteinelor din constituția ADN-ului și ARN-ului;
- ajută la reînnoirea și la sinteza celulară cerută de creștere, sarcină, alăptare, cicatrizarea rănilor, producerea spermei etc.;
- facilitează reglarea glicemiei și eliberarea de insulină;
- întărește sistemul imunitar datorită acțiunii sale antioxidante;
- prezervă capacitatea de adaptare a ochilor la întuneric și la lumină, în asociație cu vitamina A.

Mod de administrare:
3 capsule pe zi, câte una cu 15 minute înaintea fiecărei mese principale.

Alte produse din această categorie
24.99RON
24.99RON
29.99RON
14.99RON