Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

RELAXAPICIOR

Preț cu TVA: 19.99 RON
Cod produs: 901

RemoveAdd

Detalii

Crema cu hirudina extrasă din lipitorile medicinale, se utilizează pentru varice sau picioare grele, umflate. Este utilă cu rezultate instantanee pentru cei care merg mult, stau mult în picioare, merg cu avionul, automobilul sau cu trenul, pentru a preveni aparitia tromboflebitelor.

Mod de utilizare: Se aplică de 2 ori pe zi, câte 5 ml pe membrele inferioare și se masează ușor de jos în sus, pe zonele cu aspect venos inestetic.

Recomandată pentru diminuarea aspectelor venoase inestetice cauzate de statul excesiv în picioare. Înlatură senzația de picioare obosite, reduce edemele si disconfortul.

Ingrediente: aqua, vitis vinifera extract, stearic acid glycerin, potasiu stearate hirudina extract, citrus limonum fruit Oil, juniperus communis fruit oil, aesculus hippocastanum extract. 

Cele mai vizitate produse

Vă informăm că în urma unor modificări apărute la platforma site-ului www.plantar.ro toți membrii de sănătate înregistrați anterior datei de 12 Decembrie 2017 trebuie să se reînregistreze pentru a avea acces la contul personal.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa Plantar România