Coș cumpărături
Coș cumpărături
Categorii produseCategorii produse

De ce plantar?

Suntem invadaţi zilnic de reclame la produse naturale din import, care ne promit sănătate instant, numai să le cumpărăm. În acelaşi timp, firmele româneşti cu produse din plante creează adevărate minuni pentru sănătate, pentru care n-au însă mijloace să le promoveze publicitar. La loc de frunte se află PLANTAR, un nume ce apare tot mai puternic şi convingător pe piaţa românească.

 

Motivul? Tradiţia milenară în culegerea şi prelucrarea plantelor din flora spontană a mirificilor Munţi Apuseni, specialişti pasionaţi din tată-n fiu, însă nu în ultimul rând calitatea produselor, la care apelăm noi înşine, cu rezultate deosebite. Acest catalog îşi propune să popularizeze calităţile remarcabile, dar prea puţin cunoscute ale brandului PLANTAR unul din puţinii producători de naturiste din România, ce foloseşte exclusiv ca materie primă, plante din flora spontană montană şi nu apelează la culturi de plante controlate şi deci forţate artificial. Vindecarea bazată pe remedii şi tratamente naturiste, dezvoltare personală şi măsuri privind stilul de viaţă blândă, stabilă şi armonioasă, spre deosebire de administrarea unei medicaţii drastice.

 

Abordările naturiste ale sănătăţii recunosc şi stimulează mijloacele proprii de repunere în formă de care fiecare organism dispune încă de la naştere, urmărind să le trezească şi să le intensifice la maxim. Imunitatea la diferite boli, reabilitarea şi mai ales antiimbătrânirea devin astfel atribute fireşti ale unui organism puternic şi echilibrat.

 

Spre deosebire de tratamentele convenţionale, ce conţin în doză mare anumite substanţe chimice, cu ajutorul cărora se intervine din exterior, pentru a rezolva în mod artificial şi temporar o problemă pe care, la un moment dat organismul singur nu o poate rezolva, un remediu din plante conţine diverse principii active naturale, care vin să compenseze şi să amplifice acţiunile fireşti ale organismului, oferind acestuia şansa unică de a-şi urma propriul său drum către autovindecare şi restabilirea homeostaziei.

Enumerăm mai jos câteva motive concrete pentru a ne determina să alegem produsele PLANTAR:

  • nu sunt medicamente;
  • nu au efecte secundare;
  • sunt obţinute din surse 100% naturale;
  • au o puritate deosebită, întrucât folosim ca materie primă numai plante din flora spontană montană ce au o dezvoltare naturală, fiind mângâiate în tihnă de razele solare.

În medicina tradiţională românească există plante şi reţete de sănătate transmise de la o generaţie la alta. Nimeni nu ştie când au fost descoperite, vechimea acestora se pierde în negura vremurilor. Însă nu e exclus ca leacurile să le fi moştenit încă de la începuturile poporului român, de la strămoşii noştri daci şi romani. Medicina antichităţii se baza pe remedii vegetale, iar multe dintre acestea sunt şi astăzi valabile.

Cele mai vizitate produse