Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

SILUET PLANTAR

Preț cu TVA: 9.99 RON
Cod produs: 101-30

RemoveAdd

Detalii

INGREDIENTE: - flori de soc (sambucus nigra) – 15%; - părți aeriene de: urzică (urtica dioica) – 15%, splinuță (solidago virgaurea) – 15%, coada calului (equisetum arvense) – 10%, cicoare (cichorium intybus) – 10%; - muguri și frunze de ceai verde (camellia sinensis) – 10%; - scoarță de crușin (rhamnus frangula) – 10%; - plantă întreagă de păpădie (taraxacum officinale) – 10%; - frunze de mesteacăn (betula verrucosa) – 5%.

RECOMANDĂRI: cură de slabire, obezitate.

CARACTERISTICI Datorită substanțelor active din plante, ceaiul are rol de a elimina toxinele din organism, având efect diuretic, laxativ și sudorific, îmbunătățește circulația sangvină și limfatică, stopează procesul de absorbție a acizilor grași, taie pofta de mancare.

MOD DE PREPARARE Într-un litru de apă se adaugă 2 linguri de plante, se lasă să fiarbă 2 - 3 minute la foc mic, după care se oprește din fiert și se acoperă 15 - 20 minute. Se strecoară și se bea 1 litru de ceai pe parcursul zilei cu înghițituri mici. În ceai de pot adauga câteva felii de lămâie. Se recomandă asocierea cu Tinctura Siluet Plantar, din care se adaugă 3 linguriţe la 1litru de ceai.

Alte produse din această categorie