Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

REGENERAREA FICATULUI

Preț cu TVA: 9.99 RON
Cod produs: 108-52

RemoveAdd

Detalii

INGREDIENTE: - părți aeriene de anghinare (cynara scolymus) 25%; - frunze de pedicuță (lycopodium clavatum) 15%; - părți aeriene de țintaură (centarium erythraea) 10%; - părți aeriaene de rostopască (chelidonium majus) 10%; - părți aeriene de turiță mare (agrimonia eupatoria)15%; - părți aeriene de păpădie (taraxacum officinale) 10%; - părți aeriene de salvie (salvia officinalis) 5%; - flori de gălbenele (calendula officinalis) 5%; - părți aeriene de cicoare (cichorium inthybus) 5%.

RECOMANDĂRI Protejează ficatul prin descongestionare, elimină calculii biliari, stimulează secrețiile celulei hepatice și prin aceasta volumul de bilă, stimulează contracția vezicii biliare și a evacuării bilei în intestine, stimulează funcțiile pancreasului, scade nivelul trigliceridelor și a timolului, regenerează ficatul.

MOD DE FOLOSIRE Într-un litru de apă care fierbe se adaugă 2 linguri de plante, se oprește din fiert, după care se acoperă 15-20 minute. Se strecoară și se bea o cană de ceai dimineața, una la prânz și una seara, cu 20-30 de minute înainte de mesele principale.După consumarea ceaiului se poate sta culcat pe partea dreaptă 15 minute. Se recomandă asocierea cu Tinctura Ficat mărit și grăsimi la ficat, în cazul acesta, la fiecare cană de ceai se adaugă o linguriţă de tinctură. Persoanelor cărora le este interzis consumul de alcool li se recomandă să pună tinctura în ceaiul fierbinte, astfel alcoolul se evaporă în 5-10 minute.

Alte produse din această categorie