Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

INFECȚII URINARE

Preț cu TVA: 9.99 RON
Cod produs: 171-63

RemoveAdd

Detalii

INGREDIENTE : - părți aeriene de: osul iepurelui (onosis spinosa) 25%, coada calului (equisetum arvense) 15%, păpădie (taraxacum officinale) 15%, pedicuță (lycopodium clavatum) 5%, splinuță de pădure (solidago virga-aurea) 5%; - mătase de porumb (stigmata maydis) 10% ; - frunze de mesteacăn (betula) 15%; - muguri de pin (pinus sylvestris) 10%.

RECOMANDĂRI: are rol de eliminare a acidului uric şi albuminei din organism și dezinfectant al căilor urinare, combate bolile grave ale rinichilor și vezicii urinare, litiază renală cu eliminarea nisipului și a calculilor, elimină retenția de apă din organism, combate nefritele.

MOD DE FOLOSIRE: într-un litru de apă care fierbe se adaugă 2 linguri de plante, se oprește din fiert, după care se acoperă 15-20 minute. Se strecoară și se bea pe parcursul zilei. Se recomandă asocierea cu Tinctura Reno Plantar din care se pun 4 linguriţe la 1 litru de ceai. Persoanelor cărora le este contraindicat consumul de alcool li se recomandă să adauge tinctura în ceaiul fierbinte, alcoolul evaporându-se în 5-10 minute.

Alte produse din această categorie
9.99RON
9.99RON