Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

GLICO PLANTAR

Preț cu TVA: 9.99 RON
Cod produs: 148-28

RemoveAdd

Detalii

INGREDIENTE - frunze de afin [vaccinunm myrtillus] – 25%; - părti aeriene de urzică [urtica dioica] – 10%; - frunze de dud [morus alba, morus nigra] – 10%; - părți aeriene de cicoare [cicorium intibus] – 10%; - teci de fasole (phaseolus vulgaris) – 15%; - frunze și flori de paducel (crataegus monogyna) – 10%; - frunze de nuc (juglans regia) – 10%; - frunze de vâsc [viscum album] – 10%.

RECOMANDĂRI Diabet, scăderea glicemiei, pancreatită, are efect hipoglicemiant prin curățirea sângelui și eliminarea unor substanțe toxice produse prin dezasimilație, rol de purificare a sângelui și de reglare a funcțiilor pancreasului. Se recomadă asocierea cu tinctura Glico Plantar.

MOD DE FOLOSIRE Peste două linguri cu plante se toarnă un litru apă fierbinte, se acoperă 15 - 20 minute după care se strecoară și se bea după cum urmează:- glicemie până la 150 - o cană de ceai dimineața pe stomacul gol; - glicemie între 150-250 se bea 1 cană de ceai dimineața și 1 seara înainte de masă; - glicemie peste 250 se beau 3 căni de ceai pe zi (1 dimineața, 1 la prânz, 1 seara înainte de mesele principale).

CONTRAINDICAȚII Nu se cunosc până în prezent.

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse

Vă informăm că în urma unor modificări apărute la platforma site-ului www.plantar.ro toți membrii de sănătate înregistrați anterior datei de 12 Decembrie 2017 trebuie să se reînregistreze pentru a avea acces la contul personal.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa Plantar România