Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

GASTRO PLANTAR

Preț cu TVA: 9.99 RON
Cod produs: 139-32

RemoveAdd

Detalii

INGREDIENTE - flori de salcâm [robinia pseudoacacia] - 20%; - părți aeriene de: tintaură [centaurium erythaea] - 15%, coada calului [equisetum arvense] - 5%, coada șoricelului [achillea millefolium] -10%, roiniță [melissa officinalis] - 10%, mentă [mentha] - 5%, sunătoare [hypericum perforatum] - 5%, sovarv [origanum vulgare] - 5%; - flori de gălbenele [calendula officinalis] - 10%; - frunze de pelin [artemisia absinthium] - 15%.

RECOMANDĂRI Colite de putrefacție și fermentație, ulcer gastric, ulcer duodenal, ulcer pe bază nervoasă, gastrite hiperacide, enterite și enterocolite, dispepsie, colici abdominale, balonări, duodenite acute și cronice, stimularea digestiei și eliminarea senzațiilor de balonare și vomă, combate grețurile și indigestiile, curață intestinele infectate.

MOD DE FOLOSIRE Într-un litru de apă care fierbe se adaugă 2 linguri cu plante, se oprește din fiert și se acoperă 15-20 minute. Se strecoară și se bea câte o cană de ceai înainte de mesele principale cu 15-20 de minute. Se recomandă asocierea cu tinctura Meteorism și flatulență sau tinctura Gastro Plantar. În acest caz la fiecare cană cu ceai se adugă 1 linguriță de tinctură.

CONTRAINDICAȚII Nu se cunosc până în prezent.

Alte produse din această categorie
9.99RON