Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

FICAT MĂRIT

Preț cu TVA: 9.99 RON
Cod produs: 105-52

RemoveAdd

Detalii

INGREDIENTE - părți aeriene de anghinare (cynara scolymus) 25%; - frunze de pedicuță (lycopodium clavatum) 15%; - părți aeriene de: țintaură (centarium erythraea) 10%, rostopască (chelidonium majus) 10%, turiță mare (agrimonia eupatoria)15%, păpădie (taraxacum officinale) 10%, salvie (salvia officinalis) 5%, cicoare (cichorium inthybus) 5%; - flori de gălbenele (calendula officinalis) 5%.

RECOMANDĂRI Protejează ficatul prin descongestionare, elimină calculii biliari, stimulează secrețiile celulei hepatice și prin aceasta volumul de bilă, stimulează funcțiile pancreasului, scade nivelul trigliceridelor și a timolului, regenerează ficatul.

MOD DE FOLOSIRE Într-un litru de apă care fierbe se adaugă 2 linguri de plante, se oprește din fiert, după care se acoperă 15-20 minute. Se strecoară și se bea o cană de ceai dimineața, una la prânz și una seara, cu 20-30 de minute înainte de mesele principale. După consumarea ceaiului se poate sta culcat pe partea dreaptă 15 minute. Se recomandă asocierea cu Tinctura Ficat mărit și grăsimi la ficat, în cazul acesta la fiecare cană de ceai se adaugă 1 linguriţă de tinctură.

Alte produse din această categorie