Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

DEGAJEAZĂ CĂILE RESPIRATORII

Preț cu TVA: 9.99 RON
Cod produs: 177-34

RemoveAdd

Detalii

INGREDIENTE - muguri de pin (pinus sylvestris) – 15%; - părți aeriene din: 3 frați pătați (viola tricolor) – 15%, pătlagină (plantago lanceolata) – 10%, sovârf (origanum vulgare) – 10%, salvie (salvia officinalis) – 10%, coada calului (equisetum arvense) – 10%, cimbrișor (thymus serpyllum) – 10%, plămânărică (pulmonaria officinalis) – 5%; - flori de lumânărică (verbascum phlomoides) – 10%; - flori de salcâm (robinia pseudoacacia) – 5%.

RECOMANDĂRI Degajează căile respiratorii, astm bronșic, gripă, bronșită acută și cronică, alergii, tuse convulsivă, laringită, traheită, aprindere la plămâni, răceli cu diferite etiologii.

MOD DE FOLOSIRE Peste două linguri cu plante se toarnă 1 litru apă fierbinte, se acoperă 15-20 minute, se strecoară, și se beau 3-4 căni cu ceai pe zi. La nevoie se poate îndulci cu miere de albine. Se poate asocia cu Tinctura Respiro Plantar sau Siropul din muguri de pin, pătlagină și cimbrișor. În varianta din urmă, la fiecare cană cu ceai se adaugă o linguriţă de tinctură sau sirop.

Alte produse din această categorie