Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

COLICI RENALE

Preț cu TVA: 9.99 RON
Cod produs: 174-63

RemoveAdd

Detalii

INGREDIENTE - părți aeriene de: osul iepurelui (onosis spinosa) 25%, coada calului (equisetum arvense)15%, păpădie (taraxacum officinale)15%,  sovârf [origanum vulgare] 5%,  pedicuță (lycopodium clavatum) 5%,  splinuță de pădure (solidago virga-aurea) 5%; - mătase de porumb (stigmata maydis) 10%; - frunze de mesteacăn (betula)15%; - muguri de pin (pinus sylvestris)10%.

RECOMANDĂRI Are proprietăți diuretice (în reumatism și gută) și dezinfectante ale căilor urinare, combate bolile grave ale rinichilor și vezicii urinare, litiază renală cu eliminarea nisipului și a calculilor, retenția apei în organism, combate nefritele, are rol de eliminarea acidului uric și albuminei.

MOD DE FOLOSIRE Într-un litru de apă care fierbe se adaugă 2 linguri de plante, se oprește din fiert, după care se acoperă 15-20 minute. Se strecoară și se bea pe parcursul zilei. Se recomandă asocierea cu Tinctura Reno Plantar din care se pun patru linguriţe la 1 litru de ceai. Persoanelor cărora le este contraindicat consumul de alcool li se recomandă să adauge tinctura în ceaiul fierbinte, alcoolul evaporându-se în 5-10 minute.

Alte produse din această categorie
9.99RON