Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

BILĂ LENEȘĂ

Preț cu TVA: 9.99 RON
Cod produs: 107-52

RemoveAdd

Detalii

INGREDIENTE - părți aeriene de anghinare (cynara scolymus) 25%; - frunze de pedicuță (lycopodium clavatum) 15%; - părți aeriene de țintaură (centarium erythraea) 10%; - părți aeriaene de rostopască (chelidonium majus) 10%; - părți aeriene de turiță mare (agrimonia eupatoria)15%; - părți aeriene de păpădie (taraxacum officinale) 10%; - părți aeriene de salvie (salvia officinalis) 5%; - flori de gălbenele (calendula officinalis) 5%; - părți aeriene de cicoare (cichorium inthybus) 5%.

RECOMANDĂRI Protejează ficatul prin descongestionare, elimină calculii biliari, stimulează secrețiile celulei hepatice și prin aceasta volumul de bilă, stimulează contracția vezicii biliare și a evacuării bilei în intestine, stimulează funcțiile pancreasului, scade nivelul trigliceridelor și a timolului, regenerează ficatul.

MOD DE FOLOSIRE Într-un litru de apă care fierbe se adaugă 2 linguri de plante, se oprește din fiert după care se acopera 20 de minute. Se strecoara și se bea o cană dimineața una la prânz și una seara cu 30 de minute înainte de mesele principale.

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse

Vă informăm că în urma unor modificări apărute la platforma site-ului www.plantar.ro toți membrii de sănătate înregistrați anterior datei de 12 Decembrie 2017 trebuie să se reînregistreze pentru a avea acces la contul personal.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa Plantar România